Wenkbrauwen en wimpers

Laat je ogen stralen, maak van je ogen een blikvanger.

wimpers verven

Epileren

Het is best lastig om zelf je wenkbrauwen goed bij te houden; de juiste vorm kiezen en natuurlijk het epileren zelf. De perfecte wenkbrauw is namelijk voor iedereen anders. De impact die je wenkbrauwen hebben op je uitstraling wordt nogal eens onderschat. De vorm van je wenkbrauwen bepaalt voor een groot deel het karakter van je gezicht. Een frisse, sexy en vooral ook jonge look begint dus bij een mooie oogopslag. Je wenkbrauwen spelen dus een hele belangrijke rol!
 
Beauty lounge Susan heeft jarenlang ervaring met het stylen van wenkbrauwen. Je krijgt er bovendien goede raad en waardevolle tips om je wenkbrauwen goed te verzorgen. Maak senl een afspraak (gebruik hiervoor de knop onderin) en ga naar huis met de perfecte wenkbrauwen!

Verven

Het verven van je wimpers of wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. En mag het ‘s avonds of naar dat feestje wel wat heftiger? Dan heb je aan een likje mascara en een beetje wenkbrauwpoeder genoeg om een smashing effect teweeg te brengen. Voor wenkbrauwen verven en ook wimpers verven heeft Beauty lounge Susan alle expertise in huis.
 

Beauty lounge Susan is hét adres in Groningen voor stylen van wenkbrauwen en wimpers.