Dermalogica

Bij Beauty lounge Susan maken we gebruik van de huidverbeterende producten van Dermalogica.

Dermalogica producten

Dermalogica is een no-nonsense merk uit de Verenigde Staten. Geen dure verpakkingen of mooie praatjes, het bedrijf investeert liever in onderzoek en ontwikkeling van écht goede huidproducten. Een Dermalogica product gebruik je “op maat”; bij Beauty Lounge Susan kun je terecht voor advies over welk product het beste bij jouw huid past.
Vanzelfsprekend kun je bij ons ook terecht voor jouw Dermalogica producten. De producten zijn verkrijgbaar in de salon aan de Nieuwe Weg in Groningen en ook via de website te bestellen.

Ingrediënten

Dermalogica gebruikt geen irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen verstoppen en puistjes kunnen veroorzaken (zoals lanoline, gedenatureerde alcohol, kleurstoffen en parfum).
Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dat doet Dermalogica niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken.
Dermalogica producten worden niet op dieren getest.

Wat is de toegevoegde waarde van een professionele Dermalogica behandeling?

Een huidexpert kan een krachtigere behandeling geven dan jij thuis kunt bewerkstelligen. Niet alleen maken Dermalogica’s huidexperts gebruik van professionele, huidgerichte producten, ook kan gebruik worden gemaakt van speciale applicatie- en massagetechnieken en kan apparatuur worden ingezet om de effecten van de behandeling te vergroten.

Skin treatment

Dermalogica’s Skin Treatments worden aangepast aan je persoonlijke huidbehoefte, die jouw Dermalogica huidexpert zal bepalen aan de hand van een Face Mapping® huidanalyse. Hierdoor ben je altijd zeker van een behandeling op maat. Een Skin Treatment bevat o.a. dubbele reiniging, exfoliatie, extracties (indien nodig), een masker, toner en moisturizer. Indien gewenst kan apparatuur worden ingezet.

De schoonheidsspecialistes van Beauty lounge Susan hebben alle kennis in huis voor Face Mapping huidanalyse en de vervolgbehandelingen.