Manicure en cosmetische voetverzorging

Onze handen en voeten hebben het zwaar te verduren en komen vaak aandacht tekort. Bij Beauty lounge Susan kunt je terecht voor een professionele behandeling en advies over de juiste verzorging.

Manicure

Een manicure is veel meer dan alleen maar het vijlen van de nagels. Het is een complete verzorging voor handen en nagels. Zo worden de nagelriemen lekker zacht, en worden losse velletjes op de nagelplaat verwijderd. Je nagels worden in jouw nagelvorm op gelijke lengtes gevijld. Door het polijsten van de nagels wordt het oppervlak van je nagels weer glad. Je handen worden heerlijk zacht door inmasseren van een verzorgende handcrème.

manicure

Het is mogelijk om je manicure uit te bereiden met een gellak. Gellak is een semi-permanente lak en word aangebracht als een normale nagellak. Je bent met gellak verzekerd van onbeschadigde nagels voor 2 weken lang.

Cosmetische voetverzorging

Cosmetische voetverzorging is een complete verzorging van de voeten. Zo worden nagelriemen behandeld, nagels geknipt en gevijld en wordt de nagelplaat gepolijst. Tijdens de behandeling wordt eelt gevijld en een verzorgende voetencrème ingemasseerd, zodat de voeten weer heerlijk zacht aanvoelen. Het is mogelijk om de cosmetische voetverzorging uit te bereiden met een gellak. Gellak is een semi-permanente lak en word aangebracht als een normale nagellak. Je bent met gellak verzekerd van onbeschadigde teennagels voor 4 weken lang.