Supp24 Skin Collagen

Beauty lounge Susan introduceert in Groningen: SUPP24 Skin Collagen.

De grootste innovatie op het gebied van huidverbetering! Alles wat je nodig hebt (en méér) zit nu in één handig ready-to-use shot.
Mede op basis van persoonlijke ervaring zijn wij zeer enthousiast over dit product.
 
Supp24 Skin Collagen is verkrijgbaar in de schoonheidssalon aan de Nieuwe Weg en ook via de website te bestellen.
 

Deze video is afkomstig van YouTube. Zodra de video wordt afgespeeld wordt er een cookie geplaatst die persoonlijke gegevens verzamelt, zoals de website die je bezoekt en video’s die je bekijkt. Dit gebeurt pas als je de video bekijkt.
 
Naarmate we ouder worden, maken we minder collageen aan. En dat terwijl collageen het belangrijkste eiwit in ons lichaam is; het zorgt voor de elasticiteit en stevigheid van de huid en helpt gewrichten soepel te houden. De huid kan minder vocht binden, waardoor we rimpels en oneffenheden krijgen. Ook worden de gewrichten stijver.
 
SUPP24 Skin Collagen zorgt voor een verbeterde gezondheid en de conditie van huid, haar en nagels.
Echte schoonheid komt van binnen en dat is een feit. De conditie van onze huid, haren en nagels zijn een weerspiegeling van onze gezondheid. We besteden heel veel tijd aan ons uiterlijk met diverse producten en behandelingen, maar als we echt resultaat willen behalen dan moeten we ons ook richten op de binnenkant.
 
SUPP24 Skin Collagen helpt! De unieke formule verhoogt het vochtgehalte van de huid op natuurlijke wijze. Dit vermindert de vorming van rimpels en houdt de huid langer jong en soepel. Naast de positieve werking op de huid heeft Skin Collagen nog veel meer voordelen*:

  • – Een stevigere en vollere huid
  • – Krijg een natural glow
  • – Zichtbaar verminderde fijne lijntjes en rimpels
  • – Verbeterde elasticiteit, hydratatie en uitstraling
  • – Gladde & soepele huid
  • – Sterker haar en nagels

Voor het beste en meest zichtbare resultaat, raadt Beauty lounge Susan aan om SUPP24 Skin Collagen elke ochtend op een nuchtere maag gedurende minimaal 60 dagen te drinken. Dit is de ‘transformatie’ of ‘kick-start’-fase. Deze fase zorgt ervoor dat je lichaam in de kortste tijd de hoogste concentratie collageenpeptiden krijgt. Hiermee wordt de collageenproductie in je eigen lichaam op gang gebracht.
 
Na deze eerste fase, kun je overschakelen naar 3-4 keer per week voor onderhoud.
 
* Individuele resultaten kunnen verschillen per huidige levensstijl, huidtype en conditie.